Våra bolag

Helägda bolag

Våra helägda bolag består av en diversifierad samling individuellt starka bolag. Företagen kompletterar varandra väl och utgör ett helhetserbjudande inom industriell automation.

Mobile Integrator Sweden AB

Mer än 40 års erfarenhet av utveckling av mobila maskiner. Dedikerad och högutbildad personal med hög kunskap och erfarenhet inom våra affärsområden. Detta tillsammans med några av de bästa leverantörerna av elektronik på den mobila marknaden är faktorer som ger oss en unik position för att hjälpa er som kund.

HYDX Aktiebolag

Hos oss finns det lång och gedigen erfarenhet inom styrsystem och radiostyrningar i samverkan med olika hydrauliska system. Det är just kombinationen av hög automationskompetens, vass konstruktionsavdelning och lång systemerfarenhet som är grunden till vår och våra kunders framgång och positiva utveckling. Det är precis här vi skiljer oss åt från mängden. Tillsammans med vår ledstjärna Smoother Business gör vi livet enkelt. Det märks i allt vi gör.

HydSupply AB & HydSupply Oy

HydSupply erbjuder service och support, förebyggande underhåll och optimering av er produktion med noga utvalda originalkomponenter från marknadens mest välrenommerade leverantörer. Våra tekniker och utvecklare tillhör Nordens bästa inom hydraulik och pneumatik med tillhörande elektronik samt övrig industriautomation. Vi har kontor, serviceställen, fälttekniker och testanläggningar över hela Sverige och stora delar av Finland. HydSupply finns alltid nära er och är snabbt på plats – oavsett var ni har er verksamhet.

ETP Kraftelektronik AB

Vi på ETP är experter på elektriska drivlinor. Beroende på kundens behov kan vi fylla två olika funktioner: utvecklare eller leverantör. Det vanligaste är att vi tar rollen som en extern utvecklingsavdelning som driver kundens projekt framåt. Renodlade leverantörer blir vi oftast för de kunder som har egen utveckling eller färdiga system.

ProTest Engineering Oy

Protest Engineering erbjuder underhållstjänster som förebyggande service, processoptimering och problemlösning.

Peimarin Hydrauliikka Oy

Peimarin Hydraulikka erbjuder service, förebyggande underhåll och produktionsoptimering inom hydraulik och pneumatik. Utgår från Åbo i Finland.

Lohjan Sähkö Ja Automaatio Oy

Lohjan Sähkö ja Automaatio Oy är en totalleverantör av automationslösningar och elsystem för industrin.

FAP Automation Oy

FAP Automation Oy är en totalleverantör av automationslösningar och elsystem för industrin.