Hur vi investerar

Investerar från ett helhetsperspektiv

Volito Industri väljer ut sina förvärv med omsorg och tittar på en rad olika faktorer inför en avsiktsförklaring. Vi tittar självklart på siffror och lönsamma bolag är en förutsättning. Men vi tittar även på mjuka värden som potential, ambition och skäl till försäljning.

Hjälper er att tänka större

Tillväxtpotential är en viktig faktor för oss. Finns teknisk kompetens, egenutvecklade produkter och unik kunskap i bolaget? Är ni även en välskött och lönsam organisation med höga mål och ambitioner för framtiden? Då ligger ert företag i linje med våra huvudsakliga intressepunkter. Kortfattat: Volito Industri vill förvärva och hjälpa ett redan väloljat maskineri att ta sig till en ny nivå. Vi vill gå in i ett förhållandevis litet men komplett bolag, som samtidigt har alla beståndsdelar som krävs för att bli ett stort bolag. Sedan tillsätter vi kapital och kunskap för att möjliggöra en accelererad tillväxt.

Vill du ta bolaget till nästa nivå?

Önskar du sälja ditt företag för att möjliggöra expansion? Om du tror att ditt bolag stämmer överens med våra krav på lönsamhet, skalbarhet och innovation vill vi gärna att du kontaktar oss på Volito Industri för vidare dialog. Väl mött!